Sjemenka konoplje je zaista super hrana!  Zbog visoke kvalitete sastojaka i hranjivih vrijednosti i ulje i brašno i proteine smatramo cjelovitim namirnicama.

Svi naši proizvodi dobiveni su hladnim prešanjem, što znači da su 100% prirodni i sirovi, te zadržavaju sva prirodna hranjiva svojstva. U našim proizvodima nema nikakvih aditiva niti konzervansa, stoga imaju prirodnu, zelenu boju i prirodan okus i miris.

Jednako tako nema niti jednog poznatog alergena, nema glutena, nema šećera, nema transmasti!

Konopljino ulje je najbolje konzumirati sirovo, ali možete ga dodati i u sve salate, namaze,  tople juhe, variva i umake. Nakon 2-3 tjedna svakodnevne konzumacije primjetit ćete da vam se probava stabilizirala, da nema bolova u želucu, gastritis nestaje………..

Konopljino brašno je prava pekarska poslastica! Možete ga dodati u svim slanim i slatkim receptima, ali naročito su ukusni pekarski proizvodi, kruh i keksi. Najbolje je koristiti ga  u omjeru 1:5, što znači da jednu petinu brašna u receptu čini konopljino brašno.

Konopljin proteinski prah je pravi životni eliksir! Sirov i prirodan, sadrži sve aminokiseline, stoga pijte  uvijek svježe pripremljen napitak. Nakon kratkog vremena osjećat ćete se odlično, imat ćete dosta energije za sve napore tijekom dana!

Oljuštene sjemenke konoplje možete konzumirati sirove, svakodnevno, kao međuobrok, jedna jušna žlica bit će dovoljna. Možete ih dodati u musle, smoothie, svježe salate, gotove umake, razne namaze itd.